2013. június 29., szombat

SZLOVÉNIA TERME OLIMIA HOTEL 5NAP/3FŐ NYÁRON IS! - Jelenlegi ára: 57 700 Ft


Aparthotel Rosa**** Terme Olimia / Szlovénia
 
                            Wellness & spa felsőfokon
5 nap 4 éjszaka 3 fő részére apartmanban
Az utalvány hétvégén, ünnepnapokon, és nyári főszezonban is felhasználható!
Több utalvány igény szerint összevonható, így a tartózkodás meghosszabítható!
 
Az utalvány tartalma
5 nap 4 éjszaka szállás kétszobás apartmanban: háló, nappali, zuhany / WC, hajszárító, telefon, széf, műholdas TV, légkondicionálás / fűtés, telefon
Férőhely: 2 felnőtt + 1 gyerek 16 éves korig
A fedett Hotel Breza (kb. 300 m2) medence használata
A Wellness Center Termalija-ban (2000 m2) való korlátlan tartózkodás
Kedvezményes egész napos belépő a Termalija szauna fürdő komplexumába
Jegyek az Aqua Luna - 3000 m2-es termál fürdő és vidámparkba (nyitva májustól szeptemberig)
Tuhelj (kb. 40 km) wellness és fürdő térképe
Vízi aerobic és reggeli torna (Termalija)
Fitness centrum: 18 jó minőségű berendezés és oktatók
Minden szombat - éjszakai fürdőzés (éjfélig), Termalija wellness-központ
Animáció a "Mini Club"-ban gyermekek számára
Napi átfogó programok - sport, kultúra és szórakoztatás
Minden este élőzene a Lipa Étteremben
Ingyenes szemvizsgálat a "Gobec" látszerész üzletében 
Ingyenes ásványvíz ivóvíz (Termalija)
Parkolás a garázsban
Az aukciós ár tartalmazza a fent felsorolt szolgáltatásokat 3 fő részére, az összes adót és járulékot, valamint a helyi adókat.
Köszöntjük a Aparthotel Rosa**** Terme Olimia-ban
 
Az Aparthotel Rosa a föld alatti folyosón közvetlenül kapcsolódik a Termalija Wellness Központhoz, melyet buja zöld növényzet vesz körül. A szálloda ideális a Terme Olimia / Podčetrtekben való tartózkodáshoz.
Pihenjen a szálloda termál medencéjében, a luxus Termalija medencékben vagy az edzőteremben, majd válogasson a gazdag esti programok közül.
A szálloda a termál Olimia táj, közel a híres város Olimje. A ház fekvése és innovatív építészeti tökéletesen fog illeszkedni a tájba, és kínál magas színvonalú a pihenni vágyókat és spa szerelmeseinek.
Celje, Szlovénia harmadik legnagyobb városában mintegy 35 mérfölddel arrébb, a történelmi központ egy értékes hely.
Ez a kényelmes szálloda egy lobby recepcióval, étterem, bár és fodrászat. Egy földalatti folyosó köti össze a szálloda wellness-központtal és Bäderkompley Termalija.
 
 
Szobák
Az apartman típus:
Nappali és hálószoba (két ágy + 1 ágy), konyha, fürdőszoba
A kényelmes kétszobás aparmanok felszereltsége:
felszerelt konyha
zuhanyzó / WC
hajszárító
telefon
széf
műholdas TV
minibár (térítés ellenében)
légkondicionálás / fűtés.
 
Gasztronómia
Szlovéniában a "Lipa" (hársfa) jelképezi a kellemes összejöveteleket. A Lipa fogadóban élvezheti a ház specialitásait és a Kozjansko konyha finom ételeit, melyeket kiváló minőségű szlovén borok és kellemes, hangulatos légkör kísérnek.
THERME OLIMIA
Újjászületik! Tapasztalja meg a soha véget nem érő forrás, amely folyamatosan emeli az új vitalitás
A fürdő az a hely, Olimia összhangban van az érintetlen természet, a termálvíz nyugtató és barátságos emberek. A dombos táj évszázados hagyománya az orvostudomány és a legrégibb gyógyszertár Szlovénia otthon egyik forrása a végtelen élet és a vitalitás.
 
 
A természet harmonikus együttélését, a bölcsesség és a víz, kínálunk Önnek egy menedéket a tested és a lelked.
Lépjen be a világ Wellness Olimia és felélessze a szellemek újra.
 
A kis tengerparti város keleti részén Szlovénia Podcetrtek egyik leglátogatottabb idegenforgalmi központja, a híres wellness, Wellness Olimia. Közel a horvát határon, a folyó völgyében Sotla, a dombokon a legnagyobb gazdagsága a természetes forrásokat Rudnica a környezet - a gyógyító gyógyforrások a hőmérséklet 28-32 ° C. A gyógyforrások gazdag kalciumban és magnéziumban, a gyógyító hatások legmarkánsabb betegek a műtét után és a balesetek. A jótékony egészségügyi hatásai A termálvíz főként a reumatikus betegségek, bőrbetegségek, a keringési betegségek és a vascularis rendszer és körülmények között a perifériás idegrendszert.
 
Között az alapvető funkciók közé tartozik a termálvizes medencék, szaunák, pezsgőfürdők, fitness központ, szolárium, vagy egy aqua bár, ahol nem voltak meg a medence tud lehűlni.
A hölgyek élvezni fogják a látogatást a gazdag szépítő kezelések a szépségszalonban és Spa szolgáltatások: masszázs, narancsbőr elleni kezelés, nyirokdrenázs, csoki pakolások, aromaterápia, inhaláció, kristály terápia, egyszóval a teljes ellátás a bőrt és az egész test.
Wellness Centrum Termalija
Több mint 2000 négyzetméteres fedett és szabadtéri medencék hívja fel a wellness központ Termalija a pihenés.
Fortyogó pezsgőfürdők, vízesések, lágyan simogató nyomorult repülőgépek és a különböző fürdők, mint a mi példánkban, gyöngy és még sok más. És akkor nyugszik meg a fedélzeti felületeknek a zöldtető. A mágikus érzés a szabadság lesz beállítva a nap és a friss levegőt a szép természet. Ők hinta lóg a szék, és élvezze a pihenésre és a kikapcsolódásra, gyönyörű környezetben ....
A Wellness Központ Termalija választották Szlovéniában 2007/2008 folyamán, a legjobb gyógy-és wellness-központ a választott vendégeket.
 
Thermal Park Aqualuna
Családi pihenés a szórakozás és a szórakoztatás!
Az ünnep szórakozást nyújt az egész család várja 1km-re a Terme Olimia el rajtad. Thermal Park egy vízi park Aqua Luna osztály. Nagy, kanyargós csúszdák és 3000m ² -es felszíni vizek úszó meghívni splash és vidámság egy gyönyörű gyógyvíz. Csak jobb a kis békák, sellők és a nyári szünetben.
A gyerekek és a tizenévesek: Az élményfürdő Aqua Luna
3000 négyzetméter, víz, csúszda Daredevils abszolút és változatos szórakoztató programok játékokkal, túrák és kreatív workshopok várják a gyerekeket. A tökéletes nyári vakáció úszó-és vízi békák.
 
Wellness Orhidelia
A ... a legmodernebb része a Olimia kifejezések. Modern formák, színek és elegáns dizájn esztétikai élményt garantálja a fürdő egy osztályban.
A belső Orhidelia nyitott a vendégek egy szép fürdő paradicsom kényelmes fotelekkel, hogy meghívjuk Önt, hogy álmodni. A nagy üveg előlap, és az elsötétített kecsesen tájba elsüllyedt spa Orhidelia érezheti affinitása a természettel.
A sikeres módja a kifejezések és wellness koncepció került összevonásra. A feltételek, akkor közvetlenül elérheti a széles körű szauna területén Orhidelia.
Még a szabad ég alatt élvezheti az egészséges elemeit a termálvíz, amely közvetlen hozzáféréssel a fedett szabadtéri. Különösen a lépcsős-skála terasszal napozóágyakkal kivételes.
Díj ellenében elérhető a helyszínen!
 
 
 
 
 
Környezetvédelmi, sport, játék, szórakozás
A régió a szlovén Stájerország Krozjanski egy különösen festői helyszínen ismert kiváló borok és a különleges természeti képződmény.
Lankás dombok és a festői völgyében Sotla kínálnak változatos túraútvonalak ..
Fedezze fel a gyönyörű eldugott a bankok a Sotla - a folyó, amely végigfut a völgyben -, vagy egy kerékpár a rétek, mezők és szőlőskertek.
Kerékpár ugyanazt számunkra bérelni - felnőttek és gyermekek - és ha szeretné felfedezni a területet, hogy a horvát határ vagy azon túl, javasoljuk, hogy a vezetett túra. A kerékpárkölcsönzés a Sports Park Gaj örömmel adunk tanácsot.
Ön választhat a golf, vagy az ajánlatot a Sports Park Gaj, vagy egyszerűen tegyen egy kirándulást a környező falvakból.
Azok, akik szeretnek mozogni, de nem jár, mint te is, míg el az időt az edzőteremben, az edzőteremben vagy valamelyik sportpályák, ahol találkozott hasonló gondolkodású emberek röplabda vagy tollas.
És a gyerekek, van feszültség, és akciójátékokat a Kids Club!
Egyébként mi is kiterjedt szórakoztató program felnőtteknek és kreatív workshopok tárolni - a felejthetetlen élmények nyaralás.
Ön is tudja mérni az Ön partnere a bírósági alkalmazottak, vagy játszani új barátok, foci, kosárlabda, asztalitenisz, darts, röplabda, tollaslabda és teke.
Az uszoda a Thermal Aqua Park Luna kalandok és örömök, mint a víz. Szórakozás éjjel, úszás, vízi aerobic, vízi csúszda, ragyogó, boldog óra, tánc, móka és játék a vízben, és még sok más.
Elmennek az egyes területein a környező természetes horgászni vagy vadászni - mi meg fogja mondani Önnek, és a helyi tudás támogatására.
 
Információ
Aparthotel Rosa****
3254 Podcetrtek
Terme Olimia d. d.
Szlovénia
Az utalvány vásárlástól számított 1 évig érvényes a rendelkezésre álló szabad szobák függvényében.
Érkezés bármely napon lehetséges.
Az utalvány hétvégén, ünnepnapokon, és nyári főszezonban is felhasználható!
Több utalvány igény szerint összevonható, így a tartózkodás meghosszabítható!
A szabad helyek utáni érdeklődés, és a gyermekekkel járó esetleges plusz költségek a szállodával történő egyeztetést igényelnek.
Az utalvány szabadon átruházható, ezért ajándéknak is kiváló!



Jelenlegi ára: 57 700 Ft

Az aukció vége: 2013-07-18 16:31
. SZLOVÉNIA TERME OLIMIA HOTEL 5NAP/3FŐ NYÁRON IS! - Jelenlegi ára: 57 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése