2013. június 30., vasárnap

Osztrák 100% bio tökmagolaj prosztata agyműködés - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció tárgya egy üveg eredetvédett bio tökmagolaj Ausztriából (Stájerországból) "Zöld Arany"-nak is nevezik (250 ml)
Tudta Ön, hogy a tökmagolaj
... rengeteg telítetlen zsírsavat tartalmaz?
... a prosztata-adenómát képes meggyógyítani?  
... segítségével tojásos ételeket is készíthetünk?  
A tökmagolaj jellemzői:
 Ø    Értékes anyagok:    
Biológiailag értékes telítetlen zsírsavak, A, B1, B2, B6, C, D és E vitaminban gazdag. Ásványi anyagok: Kalcium, Magnézium, Foszfor, Kálium, Vas, Réz, Mangán, Szelén, Cink.  
Ø    Kellemes diós íz:   
Kíméletes pörkölés és sajtolás alacsony hőmérsékleten kellemes diós ízt kölcsönöz a tökmagolajnak.  
Ø    Könnyű emészthetőség.
 
Tartalom:
Ø    Olajtartalom: 45 - 50 % ebből több mint a fele telítetlen zsírsav és linolsavak.  
Ø   Fehérje: 30 - 35 %
Ø    Szénhidrát: 6 - 8 %
Ø    Ásványi anyagok és nyomelemek: 4 -5 %
Ø    Ásványi anyagok: Foszfor, Kalcium, Magnézium
Ø    Nyomelemek: vas, réz, cink, mangán, szelén
Ø   E-Vitamin: 15 - 30 mg/ 100 g
Ø    Energiatartalom: 100 g = ca. 2. 580 kj = ca. 680 kcal
 
Hatás:
A tökmagban lévő linolsavak segítenek a koleszterinszint-csökkentésben. Aktiválja a sejtszintű anyagcserét és túlsúly esetén is segít a lerakódott zsírt leépíteni.  
A napi szükséglet linolsavból kb.  6 - 10 Gramm és táplálkozással kell bevinni a szervezetbe.  
A természetgyógyászatban kedvező hatása miatt használják Prosztata és Húgyhólyag-izomzat problémái esetén. A relatív magas szelén tartalom javítja a vitalitást és a teljesítőképességet.  
Az 50. életévüket betöltött férfiak 50-60%-a prosztata-megnagyobbodástól szenved. A stájer tökmagolaj különösen magas fitoszterin tartalma segíti az androgének által alkotott hormonok testazonos anyagcseréjét, stimulálják a prosztata sejtjeit, ezáltal a prosztata adenóma fejlődését meg tudja gyógyítani.
A középkorú hölgyek is szenvednek húgyhólyagproblémáktól. Ezt olyan gyógyszerekkel kezelik, melyek a stájer tökmagolaj anyagait tartalmazzák.
Szív- és érrendszeri betegségek, mint civilizációs betegségek kialakulását számos faktor (stressz, dohányzás és mindenekelőtt helytelen táplálkozás) segíti elő. A táplálkozástudományi intézetek a zsírfogyasztás csökkentését ajánlják és az állati zsírok alkalmazása helyett az áttérést a növényi olajokra.  
A stájer tökmagolaj több mint 50 % linolsavat (eszenciális, azaz az életfontosságú telítetlen zsírsavak egyike), rengeteg E-vitamint, karotinoidokat és fitoszterineket, szelént tartalmaz, a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. Teljes mértékben kielégíti tehát az egészséges táplálkozás követelményeit.  
Zsírsavak a stájer tökmagolajban 
Palmitinsavak 12%
Stearinsavak 5%
Olajsavak 29%
Linolsavak 54%
Miután a stájer tökmagolajnak magas az értékes telítetlen zsírsav tartalma, ezért nagyon hajlamos az oxidációra, ezért fénytől védett helyen (UV-védelem), oxigéntől jól zárva és hűvös helyen kell tárolni (hőtől óvni). Legmegfelelőbb tárolási helye a konyhában a hűtőszekrény.
Felhasználható mindenfajta Saláta készítéséhez, továbbá főzelékekre, tojásételekre, hidegtálakra, köretekre, pirítósra csepegtethető, de önmagában kiskanállal is bevehető. Nem alkalmas hússütésre, mert a természetes, értékes összetevői ebben az esetben tönkremennek.  
(Forrás: Dr. Franz Siegfried Wagner ajánlója)
A stájer tökmagolajban a következő hatóanyagok találhatók:
 
delta-7 fitoszterol és szelén, amelyek enyhítik a prosztata jóindulatú megnagyobbodását kísérő tüneteket, például vizeletürítést kísérő fájdalmat, az éjszakai vizelések gyakoriságát, a visszamaradó vizelet mennyiségét…  
telítetlen zsírsavak, amelyek csökkentik az emelkedett koleszterin szintet, lassítják a szervezet érelmeszesedési folyamatait, illetve előnyösen befolyásolják az agyi keringés normális állapotának fenntartását.  
E-vitamin, amely a gyulladásos mechanizmusok gátlása révén fontos szerepet játszik a terhesség korai szakaszában jelentkező spontán vetélések kivédésében.  
F-vitamin komplex, amely alapvető szerepet tölt be a magzati idegrendszer kifejlődésében.  
antioxidánsok (E-vitamin, A-vitami, szelén), amelyek lassítják a szervezet öregedési folyamatait.  
Koenzim-Q, amely jelentős immunstimuláló és antioxidáns hatással rendelkezik
Komplex vitamintartalom, amely segíti a legyengült szervezet roborálását a betegség utáni lábadozás időszakában 
A fentiek alapján a kíméletes sajtolással nyert, étékes hatóanyagokat tartalmazó tökmagolajat a gyógyászat következő területein alkalmazzák klinikailag igazoltan sikeresen:  
a jóindulatú prosztata megnagyobbodás tüneteinek csökkentésére, illetve megelőzésére 
koleszterin szint csökkentésére, szívinfarktus kialakulásának megelőzésére 
agyi keringés normális állapotának fenntartására



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2013-07-18 21:23
. Osztrák 100% bio tökmagolaj prosztata agyműködés - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése