2013. június 28., péntek

Kókusz olaj BIO 100 ml - Jelenlegi ára: 1 100 Ft


Finomítatlan kókusz olaj BIO
Egyre többen érdeklődnek szerencsére a természetes kozmetikumok iránt, amelyek semmilyen hozzáadott kemikáliát, illatanyagot, színezéket sem tartalmaznak és ezek egyike a kókusz olaj.
A kókuszpálma terméséből nyerik ezt az olajat, melyet lehet kapni finomítatlan és finomított formában is. Fontos, hogy nálunk csakis ellenőrzött minőségű, szűz, finomítatlan kókusz olaj kapható! A hidegsajtolás előnye, hogy az olaj értékes összetevői nem károsodnak és nem keletkeznek káros transz-zsírsavak sem. Viszont a finomított kókusz olaj sokkal gyengébb minőségű alapanyagból készül - általában a kókusz szárított húsából olvasztják - a finomítás során elveszti minden előnyös tulajdonságát. Ezzel szemben a szűz kókuszolaj a növény minden értékét magában hordozza.  
A shea vajjal ellentétben ez kevésbé „ tömör” állagú: szobahőmérsékleten ugyan még szilárd, de 24 fokon már megolvad- tehát a kezünkben egy pillanat alatt elolvad. Emiatt könnyebben is felszívódik bőrünkön, mint más növényi zsírok. Szilárd formájában még fehér színű, de mikor megolvad, átlátszóvá válik.
A finomítatlan kókusz olaj pozitív tulajdonságait is hosszasan lehet sorolni, melyet nemcsak kívülről, de belsőleg alkalmazva is élvezhetünk. A teljesség igénye nélkül, lássuk tehát, mire is jó ez az olaj!
Magas zsírtartalommal rendelkezik, amelynek révén hidratálja és táplálja a bőrt, mely pár nap alkalmazás után visszanyeri normális nedvességtartalmát, sokkal üdébb és kisimultabb lesz.
Teljesen feltöltődhetünk általa, amely különösen ebben a téli időszakban fontos, mikor a bőrünk kiszárad, és bizonyos részeken ki is repedezik. ez olykor fájdalmas is lehet- de megfelelő készítménnyel ezen is tudunk segíteni.
Ez a finomítatlan bio olaj is tele van antioxidánsokkal, emiatt gátolják a szabadgyökök kialakulását, ez pedig simább bőrt eredményez, melyet véd a külső káros hatásokkal szemben, és csökkenti a ráncokat is.
Rendelkezik vírus- és gombaölő tulajdonsággal is, a bőrt kiválóan fertőtleníti, ezért sebek esetén ez a krém is igencsak hatásos fegyverünk lehet. A kórokozókkal leszámol, képes azokat elpusztítani.
A pattanások ellen is hatásos, eltünteti őket és helyébe ápolt arcbőrt varázsol!
A finomítatlan bio kókusz olaj rendelkezik napfényvédő hatással-csak úgy, mint a shea vaj, ezért alkalmazása nyáron is indokolt.
A bőrünk mellett a hajunkat is ápolhatjuk vele, ugyanis segít a hajvégek töredezésének megszüntetésében, a száraz haj regenerálásában. Ebben nemcsak külsőleg alkalmazva, hanem belsőleg is segítségünkre lehet, hiszen vitaminjai belülről táplálják hajunkat és bőrünket is. Ráadásként immunrendszerünk is erősödhet fogyasztásával, tehát influenzás időszakokban jól jöhet pár kanállal elfogyasztani ebből az áldásos készítményből.



Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2013-07-03 11:38
. Kókusz olaj BIO 100 ml - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése