2013. április 24., szerda

MEXIKÓI CSODAHAJNALKA! 5DB MAG!! NMÁ!! - Jelenlegi ára: 1 Ft


MEXIKÓI CSODAHAJNALKA
MAGOK
A mexikói csodahajnalka (Ipomoea lobata) rendkívül érdekes, gazdagon virágzó kúszónövény. Bimbói pirosak, kinyílt virágai pedig halványsárgák. Virágszíne miatt "spanyol zászlónak" is nevezik. A piros bimbók a hajtások végén helyezkednek el alattuk pedig a kinyílt virágok. A virágok felnyílásával azok színe elhalványul, teljesen kinyílva csaknem fehérek. Júliustól októberig virágzik. A csodahajnalka háromkaréjú, enyhén fogazott levelei olykor szív alakúak, erezetük jól kirajzolódik. Sötétzöld vagy akár lilászöld árnyalatúak. Az első fagyok beálltával a növény elpusztul, de kis szerencsével hűvös helyiségben megpróbálhatjuk átteleltetni.
A magokat február vége és április eleje között vessük el cserépbe vagy ládába. Májusban tegyük a cserepeket vagy ládákat napos meleg helyre, és öntözzük mindaddig a növénykéket, amíg elég nagyok lesznek ahhoz, hogy kiültethessük a kertbe. Természetesen nagyobb méretű edénybe is ültethetjük. Mindig fal, vagy támaszték mellé tegyük mert a növény hajtásai rendkívül gyorsan nőnek és azokat fel kell kötöznünk
5 DB MAG
TÖBBFÉLE VETŐMAG ÖSSZEVÁRÁSA LEHETSÉGES
AZ AUKCIÓ LEJÁRTA UTÁN LEGKÉSŐBB 3 NAPPAL VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT!
(HA ÖSSZEVÁRSZ AKKOR IS, HOGY TUDJAM: )
SIMA POSTÁZÁSÉRT NEM TUDOK FELELŐSSÉGET VÁLLALNI, CSAK AKKOR KÉRD ÍGY, HA A CSOMAG ELVESZÉSE ESETÉN NEM ÉN KAPOK NEGATÍV ÉRTÉKELÉST!
AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSÉT KÖVETŐEN IGYEKSZEM MIHAMARABB POSTÁRA ADNI, DE LEGKÉSŐBB 3 MUNKANAPON BELÜL FELADOM!!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-04-25 20:22
. MEXIKÓI CSODAHAJNALKA! 5DB MAG!! NMÁ!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése