2013. augusztus 10., szombat

Hama Bárányos 3 részes iskolatáska szett - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

Üdvözöllek az aukciómon!
Az aukció tárgya egy 3, 5 évet használt Hama márkájú, 3 részes iskolatáska szett. A szett tartalma: iskolatáska, tornazsák és pénztárca + esővédő.
A táska ergonómiailag tervezett, gerincoszlophoz igazodó hátfalú aluminium merevítő profillal és párnázott légáteresztő anyagbevonattal,
stabil tartólábak a táska alján, melyek megakadályozzák a táska aljának sérülését ill. a táska felborulását
erős, könnyen kezelhető fém zárak
elülső kistáska hőszigetelő fóliával az uzsonna vagy üdítő hidegen ill. melegen tartása érdekében
egyszerűen hátmérethez beállítható táska pánthossz, párnázott banán-formájú vállvédő
az iskola-hátizsák méretei: 26x17x31 cm , 1160 gramm , űrtartalom kb. 15 liter
A táskán használatból eredő apróbb kopások, foltok találhatóak. Az első zseben és az egyik oldalsó zseben a húzózár műanyag borítása (a húzózár nem! ) lejött, de ettől még használható, a lányom is így használta.
Kérlek, tekintsd meg a többi aukciómat is, ehhez kattints IDE!
Fontos:
Privát aukció. Visszaküldési lehetőség csak abban az esetben van, ha a kapott árunak olyan hibája van, amit nem jeleztem a termékleírásban, egyéb esetben (nem ilyennek képzeltem, más a színe, nem áll jól, igazából nincs is szükségem rá, stb... ) nem áll módomban visszavásárolni a terméket. Vedd figyelembe, hogy a ruhákat kiterített állapotában mérem, felvéve másképp állhat, máshova eshet a ruha hossza a testalkattól függően.
Licitet nem törlök, aukciót nem zárok előbb.
Az aukció zárása után automatikus értesítő kapsz az utaláshoz szükséges adatokkal. Amennyiben több terméket nyertél/vásároltál meg, kérlek, jelentkezz, hogy egyeztessük a postaköltséget.
Az 5 napon belül lejáró aukciók összevárhatóak, az ennél későbbiek nem, azt kérem, hogy rendezzük.
Személyes átvételre nincs lehetőség. Ajánlottan postázok, de kérésre, és saját felelősségre simán is feladom a terméket. Amennyiben több terméket vásárolsz a postaköltség összevonható a mindenkori érvényes postai díjszabás alapján.
Az aukció zárása után 5 munkanapon belül várom a termék + postai díj átutalását a teszvesz/vatera értesítője alapján. Ettől előzetes egyeztetés és megállapodás esetén természetesen eltérhetünk.
Fizetés: átutalással MKB-s számlára, vagy PayPal. Lakcímre történő fizetést nem fogadok el.



Jelenlegi ára: 9 500 Ft

Az aukció vége: 2013-08-29 15:13
. Hama Bárányos 3 részes iskolatáska szett - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése