2013. augusztus 19., hétfő

ÚJ! LAMAZE fejlesztő baba bébi játékok textilkönyv - Jelenlegi ára: 2 599 Ft

ÚJ, eredeti LAMAZE játékok
UTOLSÓ DARABOK, csomagolás nélkül!
Ajánlott kor: születéstől, 0+
5.  Sir Prance-a-lot a LOVACSKA
A Játssz és Fejlodj lovacska - Lamaze leírása: Ennek a királyhoz méltó lovacskának a színei és különbözo textíliái lefoglalják és fejlesztik bébije tapintását és látását. Színes szalagok, rágókák és megannyi galoppozó, recsego, zörgo hangok kötik le bébije figyelmét. Könnyen babakocsira, kiságyra és autóba akasztható. A Játssz és Fejlodj lovacska - Lamaze 0-24 hónapos kortól mindenkinek ajánlott.
6. Zsiráf: Nyújtsd meg a ZSIRÁFot!
A zsínes zsiráf a lekisebb fiúknak és lányoknak is a legjobb játszótársa lesz. Rágókák és színes puha és zörgő anyagaival köti le a babák figyelmét.   A játék autóba, kiságyra, hordozóra vagy babakocsira tehető.  0-24 hónapos korban ajánlott.
7. Mittens a MACSKA
Mittens macskával egy babakocsis utazás sem lesz unalmas. Különböző színes anyagának minden baba örül. Egy akasztó segítségével rögzíthetjük babakocsira vagy bébi ágyra. A Mittens macska rágókával 0 hónapos kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.
8. Celeste a NAP
Celeste egyik oldala a nap, másik pedig a hold, így éjjel-nappal vigyáz rád! Sugarain rágókák és megannyi érdekesség szórakoztatja a legkisebbeket is. Különböző színes anyagai minden baba figyelmét lekötik.  A játék autóba, kiságyra, hordozóra vagy babakocsira tehető.  0-24 hónapos korban ajánlott.
9.  Marina, a HABLEÁNY
A Játssz és fejlődj Marina, a hableány játék bébije fejlődésének megannyi lehetőségét nyújtja. Fejleszti gyermeke tapintási képességét. A Játssz és Fejlődj Marina, a hableány mókás hajtincsei, a meglepetés tükör valamint a tengericsillag és a vízicsikó további szórakozási lehetőséget nyújt gyermekének. Könnyen babakocsira, kiságyra és autóba akasztható. A játék autóba, kiságyra, hordozóra vagy babakocsira tehető.
10. Hercegnő
A Játssz és Fejlődj hercegnő kezében rágóka van. A hercegnő ruháján található különböző színek és textíliák lekötik bébije figyelmét. A Játssz és Fejlődj hercegnő élénk színei és csörgő-zörgő hangjai fejlesztik bébije látását és hallását. A játék kisautóba, hordozóra, kiságyra vagy autóba is tehető.
11.  Játssz és Fejlődj tündér
A Játssz és Fejlődj tündér egy vidám színekbe bújtatott kistündér, akinek kezében rágóka van. A Játssz és Fejlődj tündér különböző textíliái és varázslatos hangjai lekötik gyermeke figyelmét. A játék babakocsira, autóba, hordozóra vagy kiságyra is tehető.
12. Jacques a páva
Legyen ez a kedves, színes és bűbájos Jacques, gyermeke első a páva játéka.  
A játék sok sok színe magával ragadó és a különböző textíliák pedig a gyermeket arra ösztönzik, hogy folyamatosan játsszon vele.  Miközben zörgő, csörgő hangok kísérik és kötik le a figyelmét.  A kis tükörbe nézve gyermeke felfedezheti az arcát és játék közben megcsodálhatja magát.  A játék kiságyra, autóra vagy hordozóra tehető.  
A Lamaze Jacques, a páva bébijáték születéstől ajánlott.
13.  Lamaze Első felfedező könyvem
Lamaze Első felfedező könyvem bébijáték.  
Lapozz bele a könyvbe és tanuld meg a különböző állatok neveit, a halacskát, a macit, a csillagot, a baglyot, a szarvast és a kis madarat.  
Minden oldalon különböző történetet találsz. felfedező könyv minden oldala más történetet és kalandot tartogat a babának.  A kis könyv hordozóra, autóba, kiságyra vagy babakocsira tehető.  A Lamaze Első felfedező könyvem (napocskával az elején)  születéstől ajánlott, kiváló kiegészítője a Játsz és fejlődj csörgő zörgő játékoknak!  
14.  Kincsvadászat Tintahal kapitánnyal
Indulhat a Kincsvadászat Tintahal kapitánnyal?  
Lepje meg gyermekét egy vízalatti kalanddal! A Lamaze pihe-puha textil mesekönyvei színes, mozgalmas képeivel elfoglalják a babát, megragadják a figyelmét és elindítják a képzeletét.
A Kincsvadászat Tintahal kapitánnyal elején plüss kiemelkedéssel még érdekesebbé teszi a mesét a kicsi számára és tapintásra motiválja.  Csörgő anyaga stimulálja a baba hallását is.  A Kincsvadászat Tintahal kapitánnyal mesekönyv a Lamaze-tól angol nyelvű játék.  
15.  Peek-a-boo Forest / Erdei Bújócska
Kedves, csörgő-zörgő  kihajtogatható lapokat tartalmazó könyvecske az erdő bújócskázó állataival. A mesekönyv feliratai angol nyelvűek.
16.  How do I feel? / Hogy érzem magam?
17.  Peek-a-boo PUPPY / Kutyus, kisállatok
18.  Peek-a-boo Mittens a Macska
______________________________________________________
1. ELADVA Rusty a robot
A Játssz és fejlődj Robot - Lamaze leírása: Rusty egy kedves kis robot, a gyerekek első kedvenc robotja lesz. Rengeteg újdonságot és izgalmat tartogat majd a bébinek. Harmónika szerű ráncok, színes szalagok, gyűrűk, rágokák és fedezd fel az arcod tükör díszítik fogják lekötni a bébi figyelmét. A Játssz és fejlődj Robot - Lamaze 0-2 éves kortól ajánlott fiúknak
2. ELADVA Freddie a szentjánosbogár
A Freddie, a szentjánosbogár baby játék - Lamaze leírása: Ennek a barátságos bogárnak bársonyból van a teste, a szárnyai pedig különbözo anyagokból. A szár- nyakon tükröt, sípolót és egy katica alakú rágókát is találunk.
3. ELADVA Logan az oroszlán
A Játsz és Fejlodj oroszlán - Lamaze leírása: 0-24 hónapos korig alkalmas. A puha plüssbol készült oroszlán, csörgő-zörgő különböző tapintású anyagokból. A gyermek fejlődését segítő gyűrűk és kiegészítők vannak a kezében. Az akasztó segítségével a baba kocsira, kiságyra is tehető.
4. ELADVA Eddie az elefánt
A Játsz és Fejlodj elefánt - Lamaze leírása: Eddie, az elefánt élénk színei, plüss anyaga, formái, mintái valamint a kezében található gyuruk - és falevél formájú rágókák lekötik és segítik a baba fejlodését. Ágyra és babakocsira is egyaránt függeszthető.
______________________________________________________
Puha plüssből készült gyermek és babajátékok DOBOZ NÉLKÜL. A gyermek fejlődését segítő gyűrűk és kiegészítők vannak  rajtuk. Élénk színeikkel és puha plüss anyagaikkal vidáman szórakoztaták a kicsit. A rágóka segíti a fogzási nehézségeket. A gyermek  általi is könnyen megnyomható rejtett síp hangja játék közben élénkíti, felkelti a figyelmét. A Play and Grow család tagjai. A játékok segíti a látás, a hallás és a kézügyesség fejlődését. A játékok sok sok színe magával ragadó és a különböző textíliák pedig a gyermeket arra ösztönzik, hogy folyamatosan játsszon vele.
Akasztó segítségével rögzíthetők hordozóra, babakocsira, kiságyra. Újszülött kortól ajánlott.  
 
Súly: 150g
Bolti ár: 4890-5990Ft
A további termékek között van férfi, női, gyerek ruha, ágynemű, lakástextil és babafelszerelés is! Minden termék ÚJ, bolti készlet utolsó darabjai, ezért 50%-90%-kal a bolti ár alatt kerülnek feltöltésre.
Sikeres licitálást!


Jelenlegi ára: 2 599 Ft

Az aukció vége: 2013-09-07 19:20
. ÚJ! LAMAZE fejlesztő baba bébi játékok textilkönyv - Jelenlegi ára: 2 599 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése