2013. augusztus 10., szombat

Balatonlelle Mókus apartman augusztus - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Kedves Vendégeink !
Várja Önt a Mókus Apartman !
 
Balatonlelle központi részén a partszakasztól 800 méterre teljesen felszerelt 8-15 férőhelyes apartman kiadó.
A házban 3 nagyszoba (4-4-3 férőhellyel), nappali (4 férőhellyel), teljesen felszerelt konyha (hűtő, mélyhűtő, gáztűzhely-mikró sütő,  kávéfőző, kenyérpirító, evőeszközök, étkészletek), fürdőszoba (fürdőkáddal) és WC helység található.
A ház hangulatos nagy terasszal van ellátva, valamint a ház előtti udvarrészen kiülő pavilon, bográcsozási, grillezési, tárcsázási lehetőség van. (tűzifát biztosítunk). Emellett cso-cso, tollas, kábel TV , Wifi-s internet csatlakozási lehetőség. Az udvaron, valamint a ház előtt parkolás.
Balatonlellén  (10 perc sétára, 2 perc autóval) homokszórt partszakasz, élményfürdő, szabadstrand, hajóállomás hajózási , vitorlázási lehetőséggel, múzeum, bowling és quad pálya, biliárd, játéktermek , éttermek, szórakozóhelyek, mini és nagy vidámpark, és éjszakába nyúló programok valamint a  Magyar Nemzeti Nagycirkusz várja az ide látogatókat.
Közelben lévő nagyobb üzletek a Real, CBA, Lidl, Penny, Spar, Mc Donalds étterem, Balatonbogláron a Tesco áruház
A kedves vendégek megkóstolhatják a hegy borait, és a közeli parti valamint Kishegyi  éttermekben finom ételeket fogyaszthatnak. Szezon ideje alatt a szabadtéri színpadon minden nap rendezvény van, ezen kívül több napos rendezvények, mint a júliális gasztronómiai napok (halászléfőző és bográcsfőző ki-mit tud), és bornapok táncfesztivállal kerülnek megtartásra . Továbbá közelben megtekinthető Rádpuszta, ahol étteremkomplexum és borospince várja a vendégeket, lovaglás, sétakocsikázásra van lehetőség, a Balatonlellei Kishegyen borpincékkel, hangulatos éttermekkel, csodás kilátással várják a vendégeket, valamint Balatonbogláron a Gömb kilátó és az épülő BOB pályával várja az ide látogatókat.
Közeli településeken termál- gyógyfürdők és uszodák találhatóak.
A szállást 14. 00. órakor lehet elfoglalni és 10. 00 óra a távozás időpontja.
Szép kártyát, Erzsébet utalványt elfogadunk!!!
 Ár:
2. 500. -FORINT/fő/éj, mely összeg már az idegenforgalmi adót (IFA) is tartalmazza !!!
Egyszerre csak egy csapat tartózkodik a házban !
Amennyiben megtetszett ajánlatunk, szívesen várjuk, szabad heyekről, időpont egyeztetéssel és foglalással kapcsolatban bátran kérdezzenek, minden kérdésre válaszolunk !
Foglalót előre kérünk, mely készpénzben, illetve átutalással fizetendő !!!
Szabad helyek:
 
2013. 08. 20- tól
Várjuk kedves régi, új és törzsvendégeinket!!!
Mókus apartman
 
 
 



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2013-08-22 08:14
. Balatonlelle Mókus apartman augusztus - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése